Mijn verjaardagstaaart

Om een verjaardagstaart te bakken moet je een beetje handig zijn, en kan je best de hulp van grote zus of mama gebruiken. Eerst zorg je ervoor dat de ingredienten allemaal klaar staan en afgewogen zijn. Dit prentenboek laat je alle stappen één voor één zien. Je kan onderdelen van de prenten doen bewegen zodat de bloem en de suiker in de kom trecht komen en de eieren gebroken worden. Eiweit kloppen idem dito! Handig is de uitleg over de oven. Gelukkig is hij hier niet warm maar er worden wel pannenlappen voorzien om de schaal eruit te halen. Dus 'in het echt' niet vergeten! Als de taart mooi gebakken is, nog effe een kleiner model ervan maken, op de grote taart plaatsen en de frambozencoulis erover gieten. (Hier staat wel geen uitleg over hoe je die moet maken.) Dan versieren met frambozen en de kaarsjes aansteken! Een boekje met tal van verrassingselementen, dat je echt zin doet krijgen om er zelf aan te beginnen.