Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

(en nog veel meer!)

Urenlang lees- en kijkplezier tijdens één van de gezelligste periodes in het jaar? Dan zit je goed met 'Alles wat je wilt weten over Sinterklaas'!
De titel verraadt het al: dit boek vertelt je werkelijk alles wat je nog niet wist over de Sint en zijn pieten. Het is een vraag- en-antwoordboek met tientallen leuke en soms verrassende vragen (en antwoorden!) over het sinterklaasgebeuren. Daarenboven word je nog getrakteerd op liedjesteksten, de enige echte sint-recepten, een pietenkwartet en heel veel vrolijke en kleurrijke illustraties van Alex de Wolf.
Ook voor ouders, grootouders of voor ‘ingewijde’ kinderen is dit boek een aanrader. Het helpt je om nooit met je mond vol tanden te staan. Naast de klassieke vragen als ‘Gaat Sinterklaas nooit dood?’ of ‘Kunnen Sint en Piet alles horen?’ staan er ook echt knotsgekke vragen in dit boek zoals: ‘Hebben Pieten een TomTom?’ of ‘Mag ik van Sinterklaas een konijn?’ of ‘Mogen Pietjes computeren?’. Op alle vragen is er een mooi en geruststellend antwoord gevonden.
Een heerlijk sinterklaasboek dus voor supernieuwsgierige kinderen en ouders die nog wel eens iets willen bijleren!