De dikste billen van het hele land

Heeft de olifant echt de dikste billen? In elk geval is dit één van de dikste liedjesbundels. Verscheidene auteurs bundelden hun krachten en maakten een mooie verzameling van heel diverse liederen. Zingen is een must, het verbindt, het geeft energie en maakt je blij!  Het boek bestaat uit liedjes van nu, alsook liedjes van vroeger die niet vergeten mogen worden. Het boek neemt je mee doorheen verscheidene thema's en is voorzien van een bladwijzerlint waardoor het nog praktischer wordt. Een nieuw thema wordt aangegeven door een kleurig blad.
Of je nu graag interactief aan de slag gaat of op zoek bent naar dierenliedjes, over voertuigen of echte feestliederen, je kan ze – en nog veel meer – vinden. Check de inhoudstafel vooraan en je kan kiezen in welk thema je de pret laat beginnen.

Weet je niet goed wat het ritme is of hoe het lied precies klinkt, scan je achteraan bij het nawoord de QR-code: dan gaat de spotifylijst open en kan je kiezen welk lied je wil horen.

Deze bundel wordt nog fraaier door de kleurrijke, eenvoudige maar fantastische tekeningen van Annemarie Van Haeringen. Door de tekeningen wil je nog meer weten welk lied erbij hoort. Zijn het de balletdansende bijen, het schaap die zijn wol zelf aan het knippen is dat je aantrekt? Of wil je eerder meevaren met twee koeien? Of wat denk je om een dansje te doen samen met dansende bananen? Genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Het enige minpuntje is dat er toch veel liedjes gezongen worden door onze noorderburen. Jammer dat die niet opnieuw in het Vlaams zijn opgenomen. Maar desondanks is het een echte must-have voor iedereen die kinderen heeft of werkt met kinderen. Vul alvast je longen en zing uit volle borst!