Het dikke verjaardagsboek van Kikker

Kikker is al 25 jaar een bijzondere vriend voor jong en oud. In een geheel eigen stijl is hij een held met wie je van alles kunt beleven. Herkenbare emoties zijn nooit ver weg en vriendschap is de rode draad. Deze verjaardagseditie bundelt acht reeds eerder verschenen verhalen over Kikker: ‘Kikker en Haas’, ‘Kikker en een heel bijzondere dag’, ‘Kikker en Rat’, ‘Kikker is Kikker’, ‘Tellen met Kikker’, ‘Kikker vindt een vriendje’, ‘Kikker viert feest’ en ‘Ik bof dat ik een kikker ben!’ In elk van de verhalen is er wel iets dat gevierd moet worden: een thuiskomst, een nieuwe vriend, een verjaardag en ga zo maar door.
De verhalen zijn gevoelig, lief en grappig en op een schitterende manier geïllustreerd. Onder de prenten staan enkele lijntjes tekst, korte zinnetjes die gemakkelijk begrijpbaar zijn. In een eenvoudige, maar toch rijke taal en met vrolijke, expressieve prenten in frisse kleuren worden gevoelens en situaties treffend vastgelegd. De verhalen zijn goed opgebouwd naar een verrassend einde toe. Ze leveren heel wat stof tot nadenken en geven aanleiding tot praten en filosoferen.
De glitter en het hologram op de cover zijn extraatjes voor deze feesteditie. Een lust voor het oog, een plezier om voor te lezen. Kortom, een must voor alle kleine en grote Kikker-fans!