Kleine Billy-Bob krijgt kusjes

Dit tweede boekje uit de reeks Kleine Billy-Bob is net als zijn voorganger een leuk prentenboekje. Op en top Pauline Oud! Omdat dit boekje vooral over het thema 'Mijn lichaam' gaat, besloot ik het uit te lenen aan het kinderdagverblijf waar mijn zoontje drie dagen in de week gaat spelen.
De bijzonder schattige tekeningen, de heerlijk vrolijke kleuren en de tekst op rijm blijken ook dit keer een schot in de roos te zijn. De peuters van juf Vicky deden die dag wat Billy-Bob en zijn vriendinnetje Fee in het boekje doen. Oogjes om te kijken, kiekeboe! Een neusje om te ruiken! Twee handjes om te zwaaien. Daa-aag! Twee voetjes om te stampen! Tien vingers en tien tenen! Een kontje om te wiebelen. Heen en weer! En een mondje om te eten, te praten en ... kusjes te geven! Ook dit boek eindigt met een heel leuk versje. Spelenderwijs leer je je kind ook al een beetje tellen want de cijfers van één tot tien komen aan bod.
Het boekje werd dus getest en goedbevonden. Een echte aanrader om in een kinderdagverblijf of in een instapklasje te gebruiken.