Mystery Girls. Het geheim van Giovanni

Eline, Candice en Eva zijn drie verlaten meisjes, ze wonen samen onder de beschermende vleugels van "Madame". Bij haar vinden ze een thuis en ondertussen voedt zij hen op tot stoere meiden die zichzelf leren verdedigen. In hun nabije omgeving zijn er al enkele meisjes verdwenen. Na een paar dagen duiken ze weer op, maar ze herinneren zich helemaal niks van wat er gebeurd is. Als echter Silke verdwijnt en niet meer opdaagt, wordt het tijd om in te grijpen. In opdracht van "Madame" gaan haar "Mistery Girls" op onderzoek uit. Omdat de verdwenen meisjes altijd voor het laatst gezien werden in de buurt van de opnamestudio van een televisiezender, moet Eline zich inschrijven voor een show met als gastheer de glamoureuze Giovanni. Ze wordt verliefd op hem, maar is hij te vertrouwen? En slagen ze erin om samen Silke te bevrijden?
Vlot geschreven boek, met weinig diepgang. Het thema is nogal goedkoop, maar zal heel wat meisjes kunnen boeien. De hoofdstukken zijn kort, waardoor je vlug geneigd bent om telkens wat verder te lezen.
Klein detail: de tekst is over heel het boek alleen links uitgelijnd. Voor jonge lezertjes is dit goed, maar hier komt het nogal storend over.