Raad eens hoeveel ik van je hou! Altijd en overal

We weten uit het eerste boek over Grote Haas en Hazeltje dat de liefde tussen die twee zeer groot is. In dit prentenboek staan er vier verhaaltjes over Grote Haas en Hazeltje, die getuigen van hun speciale band.
'De Schuilboom'.  Hazeltje speelt met Grote Haas verstoppertje, maar is bang om zich te verstoppen in de grote Schuilboom die ontworteld is. Toch vindt hij het een uitstekend verstopplekje en kan hij zijn angst overwinnen.
'De Wolkenberg'. Wanneer Hazeltje op stap gaat met Grote Haas naar de top van de Wolkenberg kan hij zijn geluk niet op. Hij huppelt en rent, en blaast de pluisjes weg van de paardenbloemen. Stilaan komt er een dikke mist opzetten. Grote Haas beslist om terug naar beneden te gaan, want in zo'n dikke mist geraak je elkaar heel gauw kwijt.
'Het Verre Veld'. Samen met Grote Haas rent Hazeltje over het Verre Veld. Hazeltje vind dit fijn. Keer op keer komt Hazeltje in gevaarlijke situaties terecht maar altijd is Grote Haas in de buurt om hem tegen te houden.
'Naar huis'. Hazeltje vindt thuis de allerfijnste plek op de hele wereld. Hij laat zich doodmoe door Grote Haas in zijn bedje met varens leggen.
Ontroerend prentenboek met de lieflijke illustraties van Grote Haas en Hazeltje in idyllische landschappen. Dit vervolg is leuk maar het eerste boek was iets unieks. Het copyright van de illustraties berust nog wel bij Anita Jeram, maar het boek is "illustrated in the style of Anita Jeram by Andy Wagner and Debbie Tarbett". Hopelijk verschijnt er nu geen hele serie van verhalen die het unieke gevoel van toen teniet doet.