Super Kid. Een meesterplan

Het boek bestaat uit drie grappige verhalen.
Verhaal 1: Casper Cartoon Kid moet als huistaak iets 'ouds en dierbaars' meebrengen naar school. Hij besluit omi Ros, zijn overgrootmoeder, uit het bejaardentehuis mee te nemen. Maar aangezien de dokter net bij haar op visite komt, gaat dit niet door. Casper heeft een plan en samen met zijn vrienden, Lena Lanterfant en Flip Flapvoet, werken ze het uit. Flip speelt omi en zo rijden ze met de rolwagen naar school. Tijdens de speeltijd loopt het fout ... Daar staat mama met omi, de dokter had afgezegd!
Verhaal 2: Een verhaal waarin Casper de mama van zijn vriend Flip wil koppelen aan meester Boternoot. Maar ook dit loopt faliekant af.
Verhaal 3: Hier wordt de zieke meester Boternoot vervangen door juffrouw Homp ...
Casper heeft altijd goede bedoelingen en slimme plannetjes. Meestal lopen ze fout af, maar dat maakt het geheel net zo hilarisch. Weinig tekst op een pagina, een groot lettertype, cartooneske tekeningen in de tekst zelf die integraal deel uitmaken van het verhaal, soms zelfs in stripvorm: dit boek is gesneden koek voor niet zo gretige lezers. De baldadige humor zal het ook wel goed doen.