Zoek de dader!

Zoekboek voor jonge detectives

In dit boek vindt de jonge speurder zes detectivezaken, elf verdachten en één dader. Wie heeft de douche in het hotel onklaar gemaakt? Of de versterker van de band op de camping gesaboteerd? Welke dader vergiftigde de ijsjes van het kraampje op de zeedijk? Vind jij de vandalen die het kanon ontregelden waarmee de circusartiest werd weggeschoten? Maar ook de goochelaar moet geholpen worden wanneer zijn assistente spoorloos verdwijnt tijdens de verdwijntruc. En wie zorgde voor de muis die de olifant op de vlucht joeg?
Aan de hand van krantenknipsels, een ‘foto’ van de reconstructie, portretten van de verdachten op een prikbord, tien verschillende aanwijzingen in de vorm van een rebus, zoekprent, geheime code, puzzel, prenten, doolhof en nog veel meer, ga je zelf op zoek naar de oplossing van deze zes mysteries. Kan jij de dader identificeren tussen de op een rijtje gezette verdachten?
Een gevarieerd, origineel en meeslepend doeboek dat stimuleert tot logisch en resultaatgericht denken. Door verbanden te leggen en te schrappen ontdek je wie de dader is. Misschien een wat te mooi ‘werkschrift’ waarin de jonge detective zelf zijn bevindingen kan neerpennen, verdachten moet schrappen, puzzels en codes ontcijfert. Amusant geheel en erg prettig tijdverdrijf voor jong en oud speurtalent! Eerder verschenen reeds 'Wie is de dader?' en 'Speur je mee?' met dezelfde opzet.