Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
pluizer
recensies kinder- en jeugdboeken
Toggle navigation
home
zoeken
toppers
lijsten
interviews
workshops
nieuws
over pluizer
word vrijwilliger
Pluizer Catalogus
resultaten 1 - 2 van 2
5+
Een ober van niks
Tjibbe Veldkamp
|
Philip Hopman
| 2014
Het restaurant 'De vergulde gans' heeft drie koks in dienst en een ober. Die ober is eigenlijk een ober van niks. Hoe hij ook zijn best doet, opdienen zonder er een knoeiboel van te maken wil hem...
Humor
|
Onhandig zijn
|
Koken
10+
Hoe overleef ik als keukenprins(es)?
Francine Oomen
|
Annet Schaap
| 2009
In de serie ‘Hoe overleef ik ...’ zijn al heel wat titels verschenen. Een kookboek zat er tot nu toe nog niet tussen. Het boek verscheen rond de tijd van de Kinderboekenweek 2009 met als thema ‘Aan...
Humor
|
Koken
|
Eten